Marinko: – Oleg er den mest profesjonelle spilleren jeg har møtt! – ØIF Arendal

Marinko: – Oleg er den mest profesjonelle spilleren jeg har møtt!

Oleg Macharashvili får mange gode lovord av hans tidligere trener Marinko Kurtovic. - Han er den mest profesjonelle spilleren jeg har møtt, både på og utenfor banen. Nå trenger han mye spilletid etter skadesituasjon. Med den konkurransen som Sondre har bydd opp på høyrebacken, vil han dessverre ikke få de mulighetene hos oss.

– Vi er opptatt av menneskene. Ikke bare håndballspilleren. Oleg Macharashvili trenger mye spilletid for å komme tilbake fra skulderskaden. Den spilletiden vil han få i Falk Horten. Han kommer til å bli et virkelig friskt pust der. 

I ØIF Arendal mener Marinko at Olegs utfordring ligger i Sondre Paulsen fantastiske utvikling på høyreback-posisjon.

– Sondre har overbevist på høyrebacken. Han har bydd opp til en konkurranse som gjør at det vil bli svært begrenset med spilletid for Oleg. Spilletid har trenger. Og da Johnny Jensen ville diskutere Oleg med meg, fant vi raskt ut at her kunne det ligge til rette for en vinn-vinn situasjon. 

Marinko er glad for at denne løsningen kom.

– I Olegs alder som håndballspiller er det viktig med spilletid. Og ekstra viktig etter en slik skadehøst som han har vært igjennom. Jeg er glad på hans vegne og håper at han lykkes i Falk. Det skulle ikke forundre meg om han leverte 8-10 mål mot Nøtterøy til helgen, avslutter Marinko optimistisk på sin tidligere elevs vegne.