Johnny Jensen: – Helt perfekt for oss! – ØIF Arendal

Johnny Jensen: – Helt perfekt for oss!

Falk-trener, Johnny Jensen, er strålende fornøyd med å få Oleg Macharashvili til Horten. Og han tror at ukraineren kan få en sentral rolle allerede til helgens lokaloppgjør mot Nøtterøy. - Vi har hatt ha på trening to dager og får to nye treninger denne uken. Jeg tror han kan komme til å spille en stor rolle hos oss, selv om han sikkert vil være litt "rusten" fra starten.

Johnny Jensen sikter til Oleg Macharashvilis skadesituasjon når han snakker om «rust».

– Han har vært en stund uten spilletrening. Så det vil åpenbart ta litt tid å komme tilbake på det nivået vi så av han i våres. Vi har sett han i to treningsøkter her. Det så veldig bra ut. Og vi får to nye økter med han torsdag og fredag, så dette har vi stor tro på skal bli en god investering for oss.

Også Falk Horten sliter med skadede spillere og klubbens «vanlige» høyreback er usikker inn mot lørdagens kamp.

– Det kan godt hende at Oleg blir «kastet ut i det» og får betydelig med spilletid allerede på lørdag. Det er spennende med en så dyktig og profesjonell forsterkning. Vi får se hvordan han takler utfordringen. 

Johnny Jensen og Marinko Kurtovic er to svært gode kollegaer og Johnny Jensen er åpen på at overgangen kommer som følge av god kommunikasjon og nære relasjoner.

– Jeg har kommunisert med Marinko over en lang periode. Og vi har diskutert situasjonen med skader i Falk Horten. Men det er først i det siste at det har kommet opp noe konkret rundt Oleg Macharashvili. Samtidig er det gøy at slike muligheter åpner seg til en vinn-vinn situasjon. 

Johnny tror også at Oleg vil bli tatt godt i mot i Falk Horten.

– Absolutt. Det er mange av våre spillere som har vært på meg for å høre hvordan det går, etter at Oleg var å trente med oss. Så det er en populær forsterkning også i spillegruppa, forteller han. 

Førstkommende lørdag er det altså mulig å se Oleg i aksjon for sin nye klubb. Enten i Nøtterøyhallen eller på handballtv.com.