Svermen inviterer til jule- og håndballfest i kveld! – ØIF Arendal

Svermen inviterer til jule- og håndballfest i kveld!

ØIF Arendals fantastiske supportergruppe, Svermen, har fått ansvaret for tema på årets siste hjemmekamp. Og de ivrige og trofaste har laget til et spennende juletema. I går kveld var de samlet til dugnad for å pakke ikke mindre enn 250 godteposer!

Dagens toppoppgjør og håndballklassiker mellom ØIF Arendal og Haslum kommer til å bli en «julekamp». For Svermen har fått ansvar for tema. Og de trofaste supporterne har selvsagt valgt siste hjemmekamp før jul til å lage julestemning. Så har du ikke allerede kommet i julehumør, da garanterer Svermen at dette blir kvelden da nettopp det skjer!

– Det blir telt utenfor hallen. Vi serverer julegløgg, pepperkaker og det blir smågodt til barna, forteller supporterne. 

Og i en høst med Halloween-kamp, kor-kamp, oktoberfestival, Nidelvcup-kamp, venners-venner-kamp er det altså julekamp som skal avslutte rekken med temaer på denne siden av jul. En suksessfull rekke som har vært med på å trekke ekstra mye folk til kampene i Sparebanken Sør Amfi.

– Vi håper på mange folk og stor stemning. Dessuten oppfordrer vi alle til å ha med seg en julelue, maske eller andre julerekvisitter. Det vil sette en ekstra spiss på hele kampen og rammen rundt kampen.

ØIF Arendal vs. Haslum kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi