Surt tap for ØIF Arendal – ØIF Arendal

Surt tap for ØIF Arendal

Sondre Paulsen satte den første ballen i mål, 1-0 etter ett minutt spilt. Eirik Heia Pedersen lurte ballen i mål bak Håvard Aasheim, 2-0. August B. Pedersen satte inn 3-3 etter ni minutter spilt. Sondre Paulsen lurte ballen i mellom ett rom, 4-5 etter ti minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål etter en solid redning av Uros Tomic! 5-5 etter elleve minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen i mål, 6-5 etter tretten minutter spilt. Sander Simonsen setter ballen i mål over Håvard Åsheim, 7-6 etter seksten minutter spilt. Martin Lindell har kommet innpå, og scorer sitt første for dagen, 8-8 etter nitten minutter spilt. Josip Vidovic lurer ballen mellom beina på keeper, 9-10 tjueen minutter spilt. Martin Lindell igjen, 10-10 etter tjuetre minutter spilt. August B. Pedersen snur kampen før ØIF Arendal, 11-10 seks minutter før pause. August B. Pedersen igjen, 12-11 etter tjuefem minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål igjen! 13-11.  August B. Pedersen igjen! 14-13.

Eirik Heia Pedersen lurer seg gjennom forsvaret, 15-17 etter fire minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic legger på til, 16-18 etter åtte minutter spilt av andre omgang. Laurtis Rannekleiv setter inn, 17-20 etter ni minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen setter inn sitt andre for dagen, 18-20. Eirik Heia Pedersen lurer keeper og setter inn, 19-23 etter tretten minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen med en suser via tverra i mål, 20-24 seksten minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål på 7-metern, 21-26 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Han er igjen sikker, 22-27. Sondre Paulsen igjen, kjemper inn sitt femte for dagen, 23-28. Josip Vidovic med en suser, 24-28 tjuetre minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter inn 25-29 etter tjuefem minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen setter inn 26-29, tjuesyv minutter spilt av andre omgang. Laurtis Rannekleiv setter ballen i nettet, 27-29 to minutter igjen å spille. Josip Vidovic setter inn to mål og det står uavgjort. Før Halsum kampen ender i favør Haslum, 29-30.