Marinko frir til publikum: – Nå fortjener «gutta» full hall! – ØIF Arendal

Marinko frir til publikum: – Nå fortjener «gutta» full hall!

- Dette er siste hjemmekampen før jul. Gutta her virkelig levert "godsaker" gjennom en skadepreget høst. Oppkjøringen ble ødelagt av samme skader. Allikevel har de altså levert til tabelltopp. Nå fortjener de at vi klarer å fylle opp Sparebanken Sør Amfi onsdag, kommer det fra Marinko.

– Det er ikke ofte du ser meg gå ned på kne. Dette er en slik anledning. Nå synes jeg virkelig at gutta og klubben har fortjent at vi fyller opp hallen helt. Jeg går i knestående og frir til alle arendalitter og sørlendinger. Vis gutta den respekt som en serieleder fortjener. Møt opp til onsdagens kamp mot Haslum.

Og det er ikke bare av respekt at Marinko ønsker å fylle hallen.

– Det jobbes utrolig godt i og rundt klubben. Svermen har gjort en fantastisk jobb hele sesongen. Og jeg tror ikke folk skjønner hvor betydningsfulle de er når de er med oss på bortekamper. Alle sammen fortjener at vårt hjemmepublikum mobiliserer og gjør Sparebanken Sør Amfi til den første hjemmearenaen som blir full i eliteserien denne sesongen.

Hvor mange håper du på til morgendagens viktige kamp Marinko?

– Altså, det er jo ingen som tror på meg når jeg drømmer om full hall. Men jeg drømmer om 2 500 tilskuere i morgen. For jeg vet hva det ville bety for gutta. De vil kunne gå gjennom en «vegg» med et slik tallrikt publikum i ryggen. 

Dessuten håper han at Svermen får uttelling på sitt konsept – julekampen.

– Har du ikke allerede kommet i julestemning, kan denne kampen være nettopp den som hjelper deg. For vår fantastiske supporterklubb varter opp med gløgg og julestemning. Jeg kjenner at jeg gleder meg selv allerede. 

ØIF Arendal vs. Haslum onsdag kl. 18.00 i Sparebanken Sør Amfi.