ØIF Arendal på tabelltopp! – ØIF Arendal

ØIF Arendal på tabelltopp!

ØIF Arendal inntok søndag tabelltopp!

August B. Pedersen scoret kampens  første mål! Sondre Paulsen satte inn sitt første for dagen etter ett minutt spilt. Falk Horten snudde kampen til 3-2 etter fem minutter spilt. Jesper Munk satte inn sitt første for dagen, 4-3. August B. Pedersen satte inn 4-4 etter åtte minutter spilt. Uros Tomic redder 1 mot 1. August B. Pedersen med en frekk lobb over keeper til Falk, 5-5 etter elleve minutter spilt. Kristoffer Pedersen var skråsikker fra 7-metern å satte inn 6-6. Falk Horten leder 9-6 etter nitten minutter. Eirik Heia Pedersen reduserte for ØIF Arendal, 9-7. Sondre Paulsen sikker på 7-meteren, 9-8 etter tjuetre minutter spilt. Josip Vidovic satte inn 9-9 etter tjuefire minutter spilt. Martin Lindell satte inn en suser rett i krysset, 9-10 ØIF Arendal i ledelsen. Josip Vidovic satte inn 9-11, etter tjueåtte minutter spilt. Sander Simonsen satte inn sitt første for dagen, 10-12.

Eirik Heia Pedersen satte inn andre omgangs første mål, 10-13. Jesper Munk er sikker på streken og setter inn 11-14 etter fem minutter av andre omgang. August B. Pedersen limer ballen i krysset, 12-15 etter åtte minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic setter ballen sikkert i mål, 12-16. Eirik Heia Pedersen satte inn 13-17 etter ti minutter spilt. August B. Pedersen igjen sikker på vingen, 14-18. Sondre Paulsen satte sikkert inn 7-meteren, 14-19 etter tretten minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen satte inn 15-20. Uros Tomic har levert sakene sine meget bra. Eirik Heia Pedersen viste det han er god for å satte inn 17-21 tjueen minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic! 17-22. Sondre Paulsen sikker på 7-metern, 18-23 med fem minutter igjen å spille. Sander Simonsen setter ballen sikkert i mål, 19-24. Laurits Rannekleiv setter ballen sikkert i mål, 20-25. Kristoffer Pedersen setter inn 20-26 to minutter igjen å spille. David Rui setter inn 20-27 i kampens siste spilleminutt. Og vi vinner 27-20!