Laurits: – Falk Horten kommer til å kjempe med alt de har! – ØIF Arendal

Laurits: – Falk Horten kommer til å kjempe med alt de har!

ØIF Arendals storvokste strekspiller er ikke i det minste tvil om at det kommer til å bli tøft i Horten på søndag. - De er helt nede ved kvalikkstreken på tabellen. Og de kommer til å kjempe med "nebb og klør" for å ta poeng i Holtanhallen. For vestfoldingene er det en cupkamp, Laurits Mo Rannekleiv tror ikke ØIF Arendal får noe gratis.

Falk Horten på hjemmebane i lille og svært intime Holtanhallen blir som oftest en skikkelig «fight». Kanskje uten finspillet. Og hvor det er muskler og høyt testosteron-nivå.

– Det kommer til å bli tøft. Og skal vi reise fra Horten med en 2-poenger er vi absolutt helt nødt til å sette et kompromissløst forsvarsspill og målvaktene må redde sin kvote helt bakerst, spør Laurits. 

Han tror at publikum vil sette sitt preg på søndagens kamp.

– Hallen er liten og veldig intim. Selv om publikum sitter opp fra banen, kommer de allikevel tett innpå. Akustikken i hallen er «jallende». Det kan bli et ordentlig «lurveleven», tror han.

– Forhåpentligvis mobiliserer også Svermen godt. Da kan vi få en motvekt til Hortenspublikum som vanligvis er svært engasjerte.

At det er Johnny Jensen som er trener på Falk Horten synes Laurits er ekstra spennende.

– Johnny er en fin kar. Han har vært på innsiden i ØIF Arendal og de fleste av våre spillere kjenner han godt og har gode relasjoner til Johnny. Tidligere har han vært med oss på benken i en kamp hvor vi vant. Han skal ikke få en seier borte mot oss.

– Vi får hisse han ekstra opp så han mister hode på benken, ler Laurits spøkefullt.