Dette er kampene i serierunde 12! – ØIF Arendal

Dette er kampene i serierunde 12!

Det er ikke full herrerunde på søndag. Men 8 av 12 lag er i aksjon. Og det kan skje store omveltninger på tabellen etter søndagens kamper. Bl.a. kan ØIF Arendal overta tabelltopp med seier borte i den tøffe kampen mot Falk.

Det er flere enn ØIF Arendal som har mye å «sloss» for i helgen runde. Falk Horten ønsker selvsagt å holde seg over «streken» på sikker plass. Sandnes reiser til Oslo og møter Bækkelaget. Bare ett poeng over både kvalikk- og nedrykkplass, spilles spilles det for å sikre tilværelsen i elitenserien. Bækkelaget vil med poeng ta seg forbi FyllingenBergen.

Haslum vil med med seier over Kolstad ta seg opp á poeng med Elverum, dog da med 3 kamper mer spilt. Kolstad sloss for å holde nedrykkspøkelse unna. Akkurat nå ligger trønderne på direkte nedrykk.

Bodø innehar den utsatte kvalikkplassen. Med seier over Nøtterøy, som så langt står uten poeng i år, vil de kunne klatre oppover tabellen og på sikker plass. Det forutsetter selvsagt at hverken Falk Horten eller Sandnes vinner sine kamper.

Det er altså en svært så spennende serierunde både i topp og i bunn.