Vi ser nærmere på søndagens motstander, Falk Horten! – ØIF Arendal

Vi ser nærmere på søndagens motstander, Falk Horten!

Vi har sett nærmere på Falk Horten hvordan de ligger på tabellen og hvordan de siste kampene har gått.

Falk Horten ligger på tiendeplass rett over Bodø på kvalikplass, Falk Horten har dog en kamp mindre spilt. Flak Horten var laget ØIF Arendal serieåpnet mot 32-19 i Sparebanken Sør Amfi. Treneren til Falk Horten er Marinko Kurotvics gode venn og kollega Johnny Jensen. Jensen har tidligere trent ØIF Arendal i en kamp mot Drammen i fjor som var en del av et trenerkurs Kurtovic og Jensen deltok i. Falk Horten har 4-1-6 i resultater. Hvor de har vunnet mot Haslum 26 – 25, Nøtterøy 26 – 21, FyllingenBergen 31 – 28 og Bodø 27 – 26. Bodø var siste kampen før de møter oss på deres hjemmebane!

Det er  ingen tvil om at Falk trenger de poengene de kan få. Så får vi håpe de står med like mange poeng etter å ha møtt ØIF Arendal.