Inntar tabelltopp med seier over Kolstad! – ØIF Arendal

Inntar tabelltopp med seier over Kolstad!

Dersom ØIF Arendal vinner kveldens oppgjør mot Kolstad (kl. 17.00 i Sparebanken Sør Amfi), bærer det rett til topps på Eliteserietabellen! Like mange poeng som Halden, men foran på innbyrdes oppgjør.

Det har virkelig «tettet» seg til i toppen av norsk herrehåndball. Noe ikke minst ØIF Arendals seier over Elverum, på Elverum, sist onsdag bidro sterkt til. Og dersom arendalittene gjør «jobben» i kveld, er «premien» tabelltopp.

I alle fall noen timer. For Halden Topphåndball spiller senere i kveld. Og haldenserne har, når deres kamp mot Sandnes er spilt (starter kl. 18.00), en kamp mer enn ØIF Arendal. Og dersom de vinner, vinner de også tilbake tabelltoppen. Da altså med 2 poenger mer enn ØIF Arendal, 2 poeng og en kamp mer spilt.

Her er dagens kamper i eliteserien:

kl. 17.00
ØIF Arendal – Kolstad

kl. 18.00
Bækkelaget – Drammen
Halden – Sandnes

Elverum er opptatt med sin siste Champions League-kamp for sesongen. De møter Ademar Leaon hjemme.