Vi ser nærmere på søndagens motstander, Kolstad! – ØIF Arendal

Vi ser nærmere på søndagens motstander, Kolstad!

– Vi er ikke et bunnlag, men vi må samtidig innse at i øyeblikket er vi det. Det er Kolstads toppscorer mot Halden, Thor Magnus Five, uttaler dette til egne nettsider. Og det beskriver på mange måter hvordan det ser ut for Kolstad for tiden. Fra det så slå Drammen til det tape med 8-mål for nyopprykkede Sandnes. Det går opp og ned for den trønderske stolthet.

Tabellsituasjon er ikke lystig for søndagens motstander. I skrivende stund ligger trønderne på kvalikkplass. Dersom Falk Horten vinner sin «hengekamp» kan Kolstad havne på direkte nedrykk. Langt utenfor klubbens målsetting. Det blir med andre ord desperate trøndere på like desperat poengjakt som kommer til Sparebanken Sør Amfi på søndag. Slike motstandere, de som kjemper for «livet», kan være noen av de tøffeste å møte. For dem er hver eneste kamp en cup kamp… og vi tør minne om hva som skjedde når vi hadde 1. divisjonslaget Runar på besøk i cupen? 

 

At resultatene har variert denne høsten er det ingen tvil om. På det beste har Kolstad slått Drammen med 2 mål, 30-28 hjemme i Trondheim. Kolstad har også slått «ØIF Arendal-dødaren» Bækkelaget med 35-34 (NM) og spilt uavgjort mot samme lag i eliteserien. I forrige serierunde slo trønderne Falk Horten i en 4-poengskamp. Og skulle de klare å forlenge den oppturen med seier mot ØIF Arendal, klatrer våre venner langt oppover på tabellen. Opp på trygg plass.