ØIF Arendal seier på onsdag åpner for 5 topplag! – ØIF Arendal

ØIF Arendal seier på onsdag åpner for 5 topplag!

Alle eksperter har holdt Elverum som store favoritter foran årets sesong. Og med Drammen som en god nummer to. De fleste har også vært samstemt på at ØIF Arendal er tredje utfordrer til seriemesterskaps tittelen. Dersom ØIF Arendal vinner mot Elverum onsdag, er det derimot hele 5 lag som "fighter" tett om topp-plasseringen.

Så langt denne sesongen er det Elverum som har gått på færrest «smeller». Kun uavgjort mot tabell-leder Halden har i første seriekamp hjemme har gitt poengtap så langt denne sesongen. Og bare færre spilte kamper gjør at våre venner i «skogen» ikke troner på toppen. Og det er selvsagt imponerende, tatt i betrakting at de spiller relativt tøffe Champions League-oppgjør gjennom hele høsten.

Men nettopp derfor er onsdagens kamp ekstra viktig. For skal det være spenning om seriemesterskapet er også Elverum nødt til å gå på noen «smeller». De andre lagene i toppen av tabellen har allerede sin kvote med «ukomfortable» poengtap. Kanskje med et lite unntak av årets store overraskelse Halden. 

Før onsdagens oppgjør har Halden, ØIF Arendal og Haslum, alle sammen 2 tap. Drammen har 3. ØIF Arendal har også en uavgjort. Haslum har 3 uavgjorte kamper. Elverum har så langt avgitt kun 1 poeng. Og for de andre topplagene er det dermed viktig at noen klarer å påføre de hvite og sorte poengtap, for at serien ikke skal avgjøres for raskt.

La oss håpe at det blir ØIF Arendals oppgave på onsdag!