Stine og Eirik Heia Pedersen har fått tvillinger! – ØIF Arendal

Stine og Eirik Heia Pedersen har fått tvillinger!

ØIF Arendal kapteinen "raste" fra EHF-kampen til sykehuset i Kristiansand. Der var hans ektefelle, Stine Heia Pedersen, allerede på plass. - Gutten kom ut 00.07 og han veier 2 100 gram. Så tok det litt tid med jenta, hun kom kl. 00.50 og veier 2 300 gram. Stine er selvsagt sliten, men har det veldig bra. Jeg er utrolig stolt over den fantastiske jobben hun har gjort, sier Eirik til klubben.

Stine Heia Pedersen hadde opprinnelig termin midt i januar måned. Men tvillingene var utålmodige. Og allerede før oppmøte til lørdagens EHF-kamp gikk vannet. Og for Stine ble det en rask tur til sykehuset i Kristiansand. Eirik spilte kampen og fór straks den var ferdig, etter sin ektefelle.

– Gutten kom ut kl. 00.07 og veier 2 100 gram. Så tok det litt tid før jenta kom for ho hadde ikke lyst til å komme ut med det samme. Men kl. 00.50 kom også den siste tvillingen til verden, litt større en broren sin ( 2 300 gram), fortalte Eirik Heia Pedersen i en tekstmelding til klubben.

Det var en lettet, sliten og imponert Eirik Heia Pedersen.

– Jeg er utrolig stolt over den fantastiske jobben Stine har gjort, skriver han videre.

Og for dem som måtte lure. Eirik Heia Pedersen blir flydd fra Kristiansand til Gardermoen på onsdag for å lede håndball-laget sitt på banen mot Elverum. Stine og Eirik har også en datter fra før. Så nå mangler familien Heia Pedersen bare ett barn til for å stille en hel førstesekser…