Svermen: – Kom i rødt eller sort! – ØIF Arendal

Svermen: – Kom i rødt eller sort!

Svermens Kari Sunde drømmer om en Sparebanken Sør Amfi som ynder av liv fra mer enn 2 000 tilskuere. Og hun drømmer og oppfordrer alle til å møte i klubbens farger. - Lørdag håper jeg at alle stiller i rødt og sort. Kler seg i klubbens farger og viser både visuelt og verbalt støtte til gutta på banen, oppfordrer hun.

Hun gleder seg som bare det. Dette er julaften en snau måned på forhånd. Det å få lov til å glede seg til store kamper mot virkelig store motstandere. Og nå håper både klubben og Svermen at publikum benytter anledningen til å fylle opp hallen. Og til å kle seg i klubbens DNA – i klubben røde og sorte farger.

– Det hadde vært super moro om mange var kledd i samme farge. Det gir et ekstra visuelt inntrykk. Og jeg håper virkelig at folk tør å slippe seg løs. For i morgen trenger gutta virkelig all den drahjelp det er mulig å gi dem.

Og har du ikke rød genser eller jakke, vet Kari råd.

– Svermen selger ØIF Arendal flagg. Og ikke minst selger vi «tuter» i hallen. Kom innom å kjøp om du ikke har eget «supporterutstyr», oppfordrer hun.

Da vet du hva som gjelder i morgen. Ta deg ut på tribunen. Vit at din innsats er av stor betydning for dem ute på banen. Og har du klær i klubbens farger, ta dem på når du kommer til hallen i morgen!