Elverum: – De som ikke møter for å hjelpe ØIF Arendal på lørdag kan ikke kalle seg fans! – ØIF Arendal

Elverum: – De som ikke møter for å hjelpe ØIF Arendal på lørdag kan ikke kalle seg fans!

Han går for å være Elverums største markedsfører. Han snakker på ut- og innpust. Og han har vært en av de viktigste faktorene bak hedmarkingenes store suksess utenfor banen de siste sesonger. Elverums Kalle Björkman har bare en oppfordring til ØIF Arendals supportere. - Møt opp i Sparebanken Sør Amfi. Prestasjon ØIF gjorde i Tyskland er helt "syk". Nå må ØIF få hele landsdelen bak seg i returoppgjøret!

Til vanlig er Elverum ØIF Arendals erkerival. Når dommerne blåser til kamp er det ingen kjære mor. Hverken ute på banen blant spillerne eller fra tribunen. Ukvemsord og høylytte kommentarer faller lett. Selvfølgelig. Men i Champions League holder selv vi sørlendinger med Elverum. Og når ØIF Arendal nå skal måte Frisch Auf Göppingen til avgjørende «playoff»-kamp i EHF-cupen er sympatien gjensidig.

– For å løfte det ØIF Arendal gjør over i et nasjonal perspektiv. ØIF Arendal er i ferd med å hjelpe norsk klubbhåndball på herresiden oppover i internasjonal rangering. Pr. i dag er den norske serien rangert som nr. 17. Med våre (Elverums, red.anm) prestasjoner i Champions League og med ØIF Arendals i EHF-cupen er vi med på å løfte norsk klubbhåndball. Det er fantastisk.

Det kommer med stort engasjement. Det er jo akkurat slik «Kalle» er. Elverums største markedsfører. Han som under en auksjon for noen år siden aksjonerte bort alle sine klær etter kamp, så vel som trusen. Johnny Jensen forsøkte å by på den også… men den ble sittende på!

– Elverum hadde aldri vært der vi er i dag foruten Champions League. For ØIF Arendal vil det være fantastisk om klubben kan få 6 TV-sendte EHF-kamper på våren 2018. Da vokser håndballen og da vokser ØIF Arendal. Og tenkt for noen fantastiske kamper med noen av Europas beste lag på besøk i Sør Amfi.

 

Han er også svært tydlig på hvor han mener at håndballpublikum skal være førstkommende lørdag kl. 17.00.

– Jeg tror ikke publikum er klar over hvilken fantastisk prestasjon ØIF Arendal gjorde i Tyskland. Altså der nede burde «dere» ha tapt med minst 10 mål. Nå må alle som liker å kalle seg fan møte i hallen. Det er ikke ofte jeg har lyst til å «belære» publikum noe som helst. Men denne gangen vil jeg gjøre det. For her må man bare møte opp. Man kan ikke bo på Sørlandet og kalle seg håndballfan om man ikke møter opp til denne kampen. ØIF Arendal har anledning til å «skrive» håndballhistorie. Klubbhistorie. Og da trenger klubben selvsagt all den hjelp man kan få fra publikum. 

Det er bare å følge Elverums markedssjef, Kalle Björkman, oppfordring. Møte i Sparebanken Sør Amfi førstkommende lørdag kl. 17.00!