Sandnes har overrasket i opprykksesongen! – ØIF Arendal

Sandnes har overrasket i opprykksesongen!

Dagens motstander Sandnes rykket opp til eliteserien før årets sesong. Allerede første høst har de satt spor etter seg. Med solide seiere over mer tradisjonelle toppklubber som Bodø, Falk og Kolstad, samt nyopprykkede Nøtterøy, er det all mulig grunn til å forvente en spennende og intens kamp i Sparebanken Sør Amfi når dommerne blåser igang kl. 18.00

Dagens kamp vil også være en skikkelig test på om våre gutter klarer omstillingen fra E-cup i uken til seriespill i helgen. En øvelse som flere andre lag har slitt med denne høsten. Samtidig så er det nettopp det som våre gutter drømmer om. Spillte E-cup hele året. Nå får vi en utmerket mulighet til å teste «konseptet». Og det mot en tøff motstander som før dagens kamp kun ligger 3 poeng bak våre gutter.

Sandnes kamper så lang i sesongen:

NM:
Kristiansand – Sandnes 22-23
Kolstad – Sandnes 27-24

Eliteserien:
Sandnes – Bækkelaget 24-30
FyllingenBergen – Sandnes 32-24
Sandnes – Bodø 27-24
Nøtterøy – Sandnes 27-28
Sandnes – Drammen 17-26
Sandnes – Falk Horten 28 – 27
Elverum – Sandnes 38 – 20
Sandnes – Kolstad 33 – 25