ØIF Arendal på toppen av publikumstabellen – 1 704 tilskuere i dag! – ØIF Arendal

ØIF Arendal på toppen av publikumstabellen – 1 704 tilskuere i dag!

Fantastiske 1 704 tilskuere fant veien til Sparebanken Sør Amfi i forbindelse med 9. serierunde i Eliteserien. Et fantastisk tilskuertall tatt i betraktning at det var et av de nyopprykkede lagene som var på besøk. Og nå troner ØIF Arendal høyest på publikumsstatistikken!

Det er imponerende tilskuertall så langt denne sesongen. Ikke minst tatt i betraktning at motstanderne på hjemmebane ikke har vært de lagene som normalt trekker flest tilskuere. Både Drammen, Elverum, Haslum og Bodø er lag som normalt trekker godt i Sør Amfi. Alle disse lagene gjenstår.

I dag var det Sandnes som var på besøk og 1 704 tilskuere er veldig imponerende. Det førere ØIF Arendal opp på et gjennomsnitt på hjemmebane på 1 447 tilskuere. Bare Kolstad kan skimte med flere. Trønderne har i snitt 1 566. Elverum er på en god tredje plass med 1 409. Imponerende med tanke på at Hedmarkingene også fyller Terningen Arena på sine Champions League-kamper.

Så langt denne sesongen har 9 555 sett ØIF Arendal i kamper. 7 237 av disse i Sør Amfi og mot 2 318 på bortebane.