Se ØIF Arendal med håndballstudio! – ØIF Arendal
Roger Meyer og Andre Jørgensen Hofstøl Foto: May Elin Aunli

Se ØIF Arendal med håndballstudio!

Spennende gjester i studio før kampen mot Sandnes!

Kenneth Abrahamsen var sammen med sin makker Arne Mikael Kristiansen det høyest rangerte dommerparet i Norge. De hadde sammen graden IHF-dommere og har dømt flere internasjonale mesterskap. Kenneth Abrahamsen er nå delegat og skal før ØIF Arendals kamp mot Sandnes prate om delegatens oppgaver, direkte fra ØIF Arendals håndballstudio på handballtv.com kl 17:30.

Studiovert er som vanlig Roger Meyer, han får også besøk av ØIF Arendals egen håndballekspert Andre Jørgensen Hofstøl. Tidligere ØIF Arendal og landslagsspiller Preben Vildalen som står 201 kamper på Norges herrelandslag i håndball og 312 mål.