Marinko Kurtovic: – Vi skal ha det gøy! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Vi skal ha det gøy!

At Frisch Auf Göppingen er et godt håndball-lag. At tyskerne må tåle favorittstempel. Et stort sådan. Det er det heller ingen tvil om. Men om det er en umulig oppgave? Nei, selvsagt er det ikke det. Vi snakker om idrett. Alt kan skje. Og ØIF Arendal-trener, Marinko Kurtovic, gleder seg. - Vi skal ha det gøy. Vi kommer ikke til å stå med lua i hånden, forteller han offensivt!

Tyskerne har spilt 6 av de siste 7 finalene i EHF-cupen. De har vunnet turneringen de siste 2 årene. Og selv om de har hatt både skader og marginer mot seg i innledningen på Budesligaen denne sesongen, er det spiller for spiller et fantastisk håndball-lag. Det tar ikke troen fra ØIF Arendals «mirakelmann». Klubbens eminente trener Marinko Kurtovic har tro på at det umulige er mulig.

– Samtlige spillere må prestere maksimalt. Og spesielt målvaktspillet må opp mange hakk. Vi må hjelpe hverandre å være gode. Vi må ikke bli stående alene i forsvar for fysisk er det kjempe forskjell.

 

Marinko tror også det er lurt å spille lange angrep.

– Vi skal bruke tid i angrep. Være fornuftig i inngangen til kampen. Og selvsagt må vi prestere langt bedre enn vi gjorde mot Drammen forrige onsdag. Vi skal ha det moro. Og det er ikke moro å komme hjem med 15 baller i «sekken». Du kommer ikke til å oppleve ØIF Arendal med lua i hånden. Byr tyskerne på muligheter skal vi «bite fra oss» på skikkelig Vikingvis!

ØIF Arendal gutta har fått nok av informasjon til å forberede seg.

Gutta har fått 3 kamper å se igjennom. Analysene er på plass. Kampplan er lagt og på trening i kveld skal vi gjennomgå detaljene. Så skal vi «trøkke» til alt hva vi er i stand til i morgen. Nå er det mange spillere som har mulighet til å vise seg frem for tysk håndball. Det er å håpe at de tar vare på den muligheten.

Kampen spilles i Tyskland onsdag. Den kommer til å bli vist på ØIF Arendals Facebook-side fra kl. 20.00 på onsdag.