Marinko: – Jeg er stolt av at ØIF Arendal kan hente de største talentene! – ØIF Arendal

Marinko: – Jeg er stolt av at ØIF Arendal kan hente de største talentene!

- Som klubbtrener er jeg utrolig stolt over at ØIF Arendal kan hente de største talentene til klubben. Det selv om de altså bor nesten på "andre siden" av landet. Det viser at vi gjør noe riktig utad, det er tydelig at ØIF Arendals hovedtrener er glad Kjetil Åndals signatur.

– Jeg er superglad for at vi bringer inn et så stort og ungt talent. Hadde vi forsøkt dette for noen år siden hadde vi vært sjanseløse, forklarer han. – Det er stort for oss som jobber med sport i klubben.

Kjetil Åndal er født i 1999 og har signert en 3-års kontrakt med ØIF Arendal.

– Dessuten viser dette at vi har ambisjoner for fremtiden. Vi skal også styrke stallen, klubben og laget opp gjennom unge rekrutter. Vi har satset på en av verdens beste rekrutt-trenere, nå følger vi opp med unge talenter.

Om Kjetil Åndals håndballtalent er ØIF Arendals hovedtrener ennå mer sjenerøs.

– Han er et ungt talent som kommer til å satse alt på håndball de nærmeste sesongene. Han er et nærmest perfekt norsk talent. En utrolig fin type. Og med an «attityd» som virkelig tiltaler meg. Som klubb håper vi at vi kan utvikle han til å bli en riktig god elitespiller. Og ved Josip kommer til å være hans «fadder» på banen. Josip kommer til å være en fantastisk «læremester».

 

Marinko har mer godt å formidle.

– På treningene i høstferien viste han seg svært uredd. Normalt er unge gutter født i 1999 forsiktige og steller seg litt bak i køen. Kjetil var lengst frem. Helt uredd og med en herlig holdning. Han visste at han vil kunne takle dette nivået raskt.

Og selv om Kjetil Åndal skal fullføre sesongen i Kristiansund (altså ikke KristianSAND), blir han allerede nå innlemmet i klubbens treningsplaner.

– Jeg skal ha en prat med han så raskt vi får tid mellom E-cup og seriekamper. Så skal vi implementere han i det fysiske treningsopplegget i ØIF Arendal i godt samarbeid med hans nåværende klubb Kristiansund. Vi skal ha en god prat med dem også, avslutter en tydelig fornøyd ØIF Arendal-trener.