– Jeg liker ØIF Arendals ambisjoner om å ta over håndballtronen! – ØIF Arendal

– Jeg liker ØIF Arendals ambisjoner om å ta over håndballtronen!

- Jeg var i klubben en uke i høstferien. Samholdet og kjemien i både spillegrupppe og støtteapparat imponerte meg. Tanken på å få spille kamper foran Svermen i Sør Amfi fascinerer og klubbens ambisjoner er både imponerende og inspirerende. Dette gleder meg meg til å bli endel av, det forteller ØIF Arendals nye spiller Kjetil Åndal.

Han har allerede rukket å imponere både nye medspillere og ØIF Arendals trenere. I høstferien tok han med seg sin mor å la ferien til Arendal da muligheten til å trene en uke med elitelaget dukket opp.

– Jeg var hos klubben en uke i høstferien. Jeg ble tatt veldig godt imot av alle spillerne og hele klubben. Det samholdet og den kjemien i spillergruppen og støtteapparatet her var veldig imponerende. Og det oser god atmosfære i hallen, i kafeen og på tribunen.

Han er sjenerøs på superlativene. Det er tydelig at han gleder seg til å ta håndball-karrieren videre på Sørlandet.

– Jeg gleder meg enormt til å spille kamper foran Svermen, jeg fikk kjenne litt på den følelsen når jeg så en kamp i Sør Amfi. Da ble jeg også fascinert over hvor mange som stiller opp på dugnad for klubben gang etter gang. Jeg må også få si at Sør Amfi og hele idrettsanlegget der er utrolig imponerende.

 

Kjetil Åndal og hans mor, Heidi Åndal, ble også presentert for klubbens ambisjoner og litt om klubbens drift på utsiden av håndballbanen.

– Jeg liker veldig godt klubbens visjon om å ta over håndballtronen i Norge og ambisjonene om enda mer spill ute i Europa. Mine ambisjoner i klubben og som spiller er å bidra til at ØIF Arendal vinner alt som er av titler og sette ØIF skikkelig på håndball kartet. 

– Jeg føler meg utrolig privilegert som får være med på videre håndballeventyr med ØIF Arendal.

Velkommen til ØIF Arendal, Kjetil Åndal. Her vil du trives!