Berge: – August er i diskusjon om plass på rekruttlandslaget! – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

Berge: – August er i diskusjon om plass på rekruttlandslaget!

Pr. i dag er det ingen ØIF Arendal spillere hverken på rekrutt- eller A-landslaget. Men sånn kommer det ikke nødvendigvis til å være i fremtiden. - August (Baskår Pedersen) er en kandidat vi har diskutert flere ganger opp mot rekruttlandslaget. Det tror jeg kommer, forteller landslagstrener Christian Berge.

ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, har ved flere anledninger annonsert at han mener at August er mer enn god nok for å representere på rekruttlandslaget. Og nå får han det kanskje som han vil.

– Magnus Jøndal holder jeg som en klar nr. 1 i den posisjon (venstre kant). Mens på de etter Jøndal rullerer vi noe mer. Og vi vil kanskje endre litt i fremtiden også, forteller Christian Berge. 

Når han vurderer August konkret har han følgende å fortelle.

– August har vi fulgt med på lenge. Og han har vært diskutert flere ganger rundt rekruttlandslaget. Det tror jeg kommer.

 

Og det er vel noe hele Sørlandet håper på. For det å få en ØIF Arendal-spiller med i de gjeveste landslagsmiljøene er nytting langt utover verdien for den enkelte spiller. Hele treningsgruppen i Arendal ville hatt godt av et slikt løft.