Christian Berge: – I kveld kommer det til å «smelle» godt! – ØIF Arendal

Christian Berge: – I kveld kommer det til å «smelle» godt!

Han sitter midt i analysearbeid av norske EM-motstandere. Men i kveld blir det pause i det arbeidet, for da skal landslagstreneren følge toppoppgjøret mellom Drammen og ØIF Arendal. Og han tror det blir tøft. - Den kampen kommer til å leve hele veien inn. I kveld kommer det til å "smelle" i Drammenshallen. Det er landslagstrenerens spådom før toppoppgjøret.

I kveld kl. 20.30 er stedet å være i Drammenshallen. Da møtes de to klubbene som begge har påtatt seg rollen i å utfordre Elverums dominerende posisjon i norsk herrehåndball. Og begge klubbene har satt seg i den situasjon at de trenger 2 poeng for å «henge med» helt i toppen.

– I dag er det et klassisk toppoppgjør, for å si det slik. Det er landslagstreneren, Christian Berge, som er forventningsfull.

 

– Elverum har kommet best i gang i serien. Og nå er det Drammen og ØIF Arendal som skal vise hvem av de to lagene som skal ta den førende utfordrer rollen. Det langet som vil henge seg på, må vise seg i kveld.

Han tror at oppgjøret kommer til å leve hele veien inn.

– Slik som disse lagene står mot hverandre blir det en jevn kamp helt inn til det siste i kampen. Jeg blir overrasket om kampen er avgjort før det står igjen 5-10 minutter. 

Christian Berge tror at Drammen kommer til å stille revansjeklare etter søndagens tap mot Kolstad.

– ØIF Arendal kommer nok til å møte et revansjesugent Drammen. Tapet mot Kolstad kommer til å sitte i. Og dette er første anledning som drammenserne har til å «reise seg» igjen. Det gjør nok ikke oppgaven enklere for de tilreisende fra Sørlandet.