Ivre rekruttering og bemanning ny ØIF Arendal-sponsor – ØIF Arendal

Ivre rekruttering og bemanning ny ØIF Arendal-sponsor

Konsernsjef Geir Fredrik Sissener og ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen undertegnet ny sponsoravtale "live" under TV-sendingen rett før kampen. Ivre er et rekrutterings og bemanningsselskap som gjennom selskapet Idrettsfinans AS eies av idretten selv. Nå skal selskapet bruke ØIF Arendals B2B-nettverk for å utvide sitt eget kundegrunnlag.

– Vi synes det er svært så spennende å bli endel av ØIF Arendals sponsorfamilie. Det har vi ønsket oss en god stund. Og gjennom etablering av Ivre rekruttering og bemanning var anledningen åpenbar, det forteller Sissener til ØIF Arendal Media.

Ivre rekruttering er et 100% datterselskap av Idrettsfinans-konsernet hvor Geir Fredrik Sissener er konsernsjef.

– De umiddelbare mulighetene ligger i å bruke klubbens B2B-nettverk. Samt at ØIF Arendal kan, med alle sine profileringsflater, kan hjelpe oss å gjøre merkevarenavnet vårt bedre kjent.

 

ØIF Arendals daglige leder er svært fornøyd med å få Ivre på plass i klubbens sponsorportefølje.

– Skal klubben klare å ta stegene videre mot et fremtidig Champions League-spill, er vi avhengig av å utvikle vår sponsorportefølje. Få flere aktører med og utvikle produktet vi tilbyr til dem som allerede er med. Derfor er dette et viktig steg på den veien, forklarer han.

– Dessuten skal Ivre bistå oss i rekruttering når behovet er der. Være seg det handler om rekruttering til fremtidige stillinger i klubbens administrasjon eller dersom vi har behov for å få spillere ut i deltidsstillinger. Eller kanskje vel så aktuelt, få samboere, kjærester eller ektefeller av spillere ut i jobb når de spiller for ØIF Arendal. Vi vet at skal spillere trives i klubben vår og bli her lenge, er det vel så viktig at eventuelle samboere også finner sin «arena» her i Arendal. Det er fantastisk å ha en samarbeidspartner som kan bistå oss når behovet skulle komme.

Det var tydelig at de var svært så fornøyd både Fredrik Sissener og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen

Ivre rekruttering