Du trodde vel ikke at «festen» gjorde seg selv? – ØIF Arendal

Du trodde vel ikke at «festen» gjorde seg selv?

Denne fantastiske gjengen var allerede igang med å rigge Sparebanken Sør Amfi lenge før de fleste av oss hadde stilt inn vekkerklokken en lørdag morgen. For "håndballfesten" gjør ikke seg selv. Det er denne gjengen (sammen med mange andre) som sørger for at vi andre kommer til ferdig rigget feststue!

De er fantastisk flinke. De er uvurderlige for ØIF Arendal. Vi kan drømme om Champions League. Og uten denne fantastiske gjengen er det nettopp det det blir – en drøm! Med denne gjengen kan det bli noe mer…

Og for at 12 gutter 10 lag fra hele Sørlandet skal få lov til å spille sin guttehåndball på ferdig rigget Sparebanken Sør Amfi. Slik som når de store guttene spiller sine TV-sendte kamper. Da kalte arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, og administrasjonssjef, Ole Aasen, på «sine» en grytidlig lørdags morgen. 

Og om du lurer på om det var «sure miner» av den grunn? Vel, det fremkommer vel av bilde. Dette er en gjeng som setter sin ære i sitt arbeid. Dette er en gjeng som rett og slett er stolte av å kunne by frem Sparebanken Sør Amfi i all sin prakt for 150 gutter på 10 år. Dette er en gjeng som synes det er stort å være endel av klubbens drøm. Og dele denne drømmen med gutter på vei opp i håndballtrakten!

For som de sier, det kan jo være at det er en fremtidig ØIF Arendal spiller her. Da må vi gi dem gode preferanser til Arendal, Sparebanken Sør Amfi og ØIF Arendal.

For en fantastisk gjeng!