August B. Pedersen på månedens lag! – ØIF Arendal
Foto: Jan Espen Thorvildsen

August B. Pedersen på månedens lag!

ØIF Arendals August Baskår Pedersen er kåret til norsk elitehåndballs beste venstrekant i oktober. - Det kommer ikke overraskende på meg, forteller ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic. - Tvert i mot. Og jeg legger gjerne til at det er på høy tid at han får muligheter på Norges rekruttlandslag, fyrer han løs. Dette er tydelig at temaet engasjerer den dyktige treneren.

August B. Pedersen er ØIF Arendals første spiller på månedens lag så langt denne sesongen. Og derav også eneste så langt. Nå har det riktignok bare blitt kåret spillere for september og oktober. Men kanskje er vi flere som savner Sondre Paulsens prestasjoner litt høyere vurdert blant sine medspillere i andre klubber?

Klubbens trener Marinko Kurtovic er tydelig når det kommer til Augusts prestasjoner over tid. Og han mener at ØIF Arendals venstrekant er oversett på rekruttlandslaget.

– Jeg er dypt imponert over det arbeidet som August legger ned. Han er 100% seriøs i alt han gjør. Det er slike typer som skal dyrkes frem. Derfor er det svært overraskende at han ikke er tatt ut på rekruttlandslaget på en lang stund, forteller Marinko.

Mener du at August blir «oversett»?

– Det kan jeg ikke svare på. Men han er god nok og burde ha vært med på rekruttlaget. 

Slik ser månedens lag for oktober ut: