Deloitte gjør ØIF Arendal bedre! – ØIF Arendal

Deloitte gjør ØIF Arendal bedre!

Tirsdag denne uken holdt revisjonsselskapet og ØIF Arendal-sponsor, Deloitte, LEAN-kurs for klubbens administrasjon. Kurset ble holdt på Sør Amfi og sammen med ØIF Arendal stilte klubbens hovedsponsor, Norac, med det meste av sin ledelse. Det gjorde også studenter fra UIA. Alle sulte på utvikling.

Og det var et stort engasjement blant deltakerne på Deloittes LEAN-kurs som ble arrangert for ØIF Arendal og en av klubbens sponsorer.

– LEAN handler om å fjerne sløsing og frigjøre tid til verdiskapende aktiviteter, forklarer den dyktige kurslederen Marianne Trollsås Fenger fra Deloitte. 

– Blant deltakerne var bla representanter fra Norac som fikk i oppgave å gjennomgå sin verdikjede og lete etter flaskehalser og sløsing.

Kursholder Marianne Trollsås Fenger hadde lagt opp til et LEAN-spill hvor deltakerne fikk i oppgave å produsere legobiler både med og uten LEAN-prinsippet. Det ble en klar forbedring fra runde 1 til runde 2 med tanke på kundetilfredshet, medarbeidertilfredshet og antall produserte biler.

Og tilbakemeldingene fra deltakerne viser at det er behov for flere slike kurs fremover.