Tidligere ØIF Arendal spiller til Flensburg-Handewitt! – ØIF Arendal

Tidligere ØIF Arendal spiller til Flensburg-Handewitt!

Tidligere ØIF Arendal spiller Mangus Jøndal melder overgang til tysk håndball! Supervingen spilte i ØIF Arendal fra 2014 til 2016.

Det bekreftet Flensburg-Handewitt på sin hjemmeside mandag.

Etter å ha briljert på ØIF Arendal vingen i to år, meldte han overgang til Danmark og nærmerne bestemt GOG Håndbold. Han har gjort sakene så bra for Norge i EM, VM og i Danmark for GOG. At den tyske klubben Flensburg-Handewitt nå vil ha den norske supervingen. Han slutter seg til Flensburg-Handewitt sommeren 2018. Jøndal drar til tyskland sammen med landslagskameraten Gøran Søgard Johannessen, han kom i likhet med Jøndal til den danske serielederen GOG i 2016.

«Norsk» klubb
Flensburg har lagt merke til det norske landslagets suksess. Stortalentet Magnus Abelvik Rød er allerede i klubben, og landslagskeeper Torbjørn Bergerud har også skrevet under en kontrakt med Flensburg fra sommeren 2018. Med Jøndal og Johannessen i tillegg, vil laget mønstre fire norske landslagsspillere.

Både Jøndal og Johannessen har signert treårskontrakter.

Flensburg innehar for øyeblikket tredjeplassen i Bundesliga.