21 % flere tilskuere denne sesongen! – ØIF Arendal

21 % flere tilskuere denne sesongen!

I likhet med de fleste andre norske toppklubber har ØIF Arendal en veldig positiv utvikling i publikumstallene høsten 2017. 1 368 tilskuere i snitt er opp hele 21 %. Det fører sørlandsklubben inn på 3. plass på tilskuer tabellen.

Øverst på tilskuertabellen finner vi Kolstad. Imponerende gjennomsnitt besøk på 1 670 tilskuere så langt. Og rett bak finner vi Elverum med 1 452. Ikke langt foran vårt eget lag med 1 368. Elverums tall imponerer ekstra om man ser dem i betraktning av at klubben også spiller Champions League for full har på hver kamp.

Morsomt er det at ØIF Arendal også har fått uttelling på alle de endringer som klubben har gjort opp mot kampene og markedsføringen av disse. At det allikevel vil være håndballen ute på banen som er hovedpresmiss for antall tilskuere, er det liten tvil om. Således er våre gutter i rute.

Tabellen vil selvfølgelig være «skjev» når Norsk Topphåndball tar en slik «temperatur» på publikumsutviklingen. Lagene som har hatt «publikumsfavoritter» på besøk nyter godt av gode tall. Det vil selvsagt gjevne seg ut når man ser sesongen over ett.

Men at norsk håndball er i «skuddet», det er i alle fall de positive tallene en klar bekreftelse på. Og at ØIF Arendal er en av klubbene som går foran, er både morsomt og inspirerende. 

Neste hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi går mot Nøtterøy den 4. november det er en lørdag. Og kampen går kl. 16.30. Møt opp – hjelp oss å klatre på publikumstaballen!