Kampdag: Ingen lett oppgave å slå Bodø i nord! – ØIF Arendal

Kampdag: Ingen lett oppgave å slå Bodø i nord!

Kikker man utelukkende på tabellsituasjonen så skremmer kanskje ikke dagens motstander, Bodøs posisjon. Men har man vært med i herrehåndballen en stund, vet man at Bodø på bortebane alltid er kamp helt til døren. Forrige sesongs bortekamp i serien ble et mareritt for våre gutter, tap 32-22.

Og selv i sluttspillet ble det tap for våre gutter i Nord-Norge. Riktignok tok vi oss videre fra semifinalen med seier i begge hjemmekampene.

Tabellsituasjonen er ikke så lystig for dagens motstander. Seriespillet startet godt, med 6-måls seier mot Nøtterøy i Tønsberg, 30-24. Deretter ble det tap for Drammen hjemme 27-31. Etterfulgt av nytt tap, denne gangen borte mot Sandnes 27-24. Da Elverum besøkte Bodø ble det hjemmetap igjen. Hedmarkingene vant 31-28. 

I forrige serierunde «svarte» Bodø opp den vanskelige innledningen på seriespillet med en solid seier borte mot Kolstad. Bodø vant 30-26.

I Norgesmesterskapet har det imidlertid bare vært oppturer for dagens motstander. Oslo-studentene og Bravo ble oppskriftsmessig slått ut i innledende runder. Og i kvartfinalen ble FyllingenBergen satt på plass i Bodø med 32-29. Nå venter Kolstad i semifinalen. Også det i Bodø. Klarer man prestasjon fra seriespillet kan det altså bli NM-finale på ØIF Arendals finalemotstander fra 2014. 

Det er verd å merke seg at Bodø har slått alle klubben har møtt på hjemmebane, med unntaket av Drammen og Elverum. Men selv mot to av sesongens store favoritter, har Bodø gjort det godt. 3 og 4 måls tap er ingen dårlig prestasjon. Det er ingen tvil om at det er en krevende oppgave å «hente» poeng i Bodø.

Kampen vises på handballtv.com fra kl. 18.00

Andre kamper i dag:
Drammen – Elverum
Nøtterøy Håndball – Kolstad Håndball
BSK Håndball Elite- Halden Topphåndball
Sandnes HK – Falk Horten håndball
Se kampene og opplev spenningen og dramatikken live i hall og arena eller se kampene på HandballTV.com

Tabellen: