Nå har spillerne fått en sjanse til å vise seg frem for verdens beste liga – ØIF Arendal
Glad for klassesignering!

Nå har spillerne fått en sjanse til å vise seg frem for verdens beste liga

Hva tenker du etter denne trekningen, Marinko?

Yes! Jeg er kjempehappy!

Så bra! Men hva gjør deg så glad når du møter en motstander som vant hele turneringen i fjor og i forfjor?

Det gjør meg glad fordi vi får spilt mot de beste. Vi jobber daglig for å bli bedre, og det å møte et av lagene som vant i fjor er jo bare en fantastisk utfordring for alle spillerne.

Mange har en drøm om å få spille i Tyskland. Kan dette være noen av ØIF-spillernes mulighet til å vise seg frem?

Først og fremst får vi vist frem klubben, organisasjonen, hallen og Arendal for tyskerne. Det er jo ikke alle som har hørt om Arendal, så bare det er jo en fantastisk mulighet for oss. Med det sagt; hadde jeg vært spiller selv, ville jeg gjort alt jeg kunne for å bevise at jeg var god nok for den tyske Bundesliga. Det kan fort skje at noen spiller en kjempekamp, og tyske lag ser ofte mot Skandinavia for å se om de kan forbedre noe.

Men nå som vi vet at muligheten for to håndballfester er til stede, – hvor stor sannsynlighet tror du det er for at ØIF Arendal spiller gruppespill til våren i 2018?

Som trener ser jeg muligheter hele tiden, og det har skjedd større mirakler før. Jeg tenker at muligheten er større enn hva folk skal ha det til. Vi møter et lag som har fått en ugrei start i Tyskland, og vi må gripe alle sjanser vi får. Vi er offensive. Alle sier at vi ikke har noe å tape, men jeg tenker at tyskerne har mye å tape dersom de ikke skulle komme til gruppespillet i EHF-cupen. Som klubb har vi jo en ambisjon om å spille i Champions League, så dette er jo en perfekt anledning til å vise at vi tåler trøkket.

Hvor viktig blir det å få et godt resultat, og hva er et godt resultat?

Alt under 5 mål er et fabelaktig resultat. Og hvis vi klarer det, skal det heller ikke være umulig å klare det hjemme på Sør Amfi.