Göppingen vant EHF-cupen både i 2016 og 2017 – ØIF Arendal

Göppingen vant EHF-cupen både i 2016 og 2017

Det ble absolutt ikke den enkleste sportslige utfordringen som kom ut av "hatten" i dagens EHF "playoff" trekning. Man kanskje den morsomste? I alle fall er det back-to-back vinnerne fra 2016 og 2017 som kommer på besøk i Sparebanken Sør Amfi.

Det kan virkelig bli håndballfest i Sparebanken Sør Amfi når det tyske storlaget kommer på besøk, helgen 25.-26. november. Og gjør ØIF Arendal-gutta «jobben» helgen før (18.-19. november) i Tyskland, kan det virkelig bli moro.

Riktignok var det nesten umulig å trekke tøffere sportslig motstand. Men å få en av de store klubbene på besøk og kanskje også hamle opp med dem? Det bør spore Arendalspublikummet til å gå «mann av huse».

Hjemme i Porsche arena, hvor Göppingen spiller til vanlig, trekker de i gjennomsnitt 6 000 tilskuere. Så gutta får en morsom bortekamp først.

Innledningen på årets sesong har ikke gått helt som ønsket, bl.a. med trenerskifte og litt blandet resultater i Bundesliga. Men det er ingen grunn til å la seg lure av den grunn. Vi møter et håndball-lag som altså har vunnet EHF-cupen to år på rad!

Flere reaksjoner kommer senere.