Disse vil vi møte – disse vil vi ikke møte! – ØIF Arendal

Disse vil vi møte – disse vil vi ikke møte!

Det finnes bare gode lag når det nå drar seg til "playoff" for EHF-cupens gruppespill. Der har allerede 16 lag fra Europas største håndballnasjoner stått å "ventet". De har vært prekvalifisert til "playoff" og møter hvert sitt lag som har spilt seg frem via kvalikrundene.

– Det finnes ingen enkle motstandere i «playoff». Men dersom man skal ønske seg en liten rangering, er det størst håp på de tre lagene som vi har satt opp i den nederste rangeringen (se nedenfor), forklarer ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic. Han er spent innenfor tirsdagens trekning.

– Uansett hvem som kommer opp av hatten så blir det vanskelig. Men vi ønsker oss til gruppespill. Trekker vi Cocks (FIN), Lugi (SWE) eller Granollers (ESP), tror jeg vi har en fair sjanse. Det er ikke umulig med noen av de andre heller, men klart vanskeligere, sier ØIF Arendals rutinerte trener.

Disse ønsker vi minst av alle:
Frish Auf Göppingen (GER)
Grundfos Tatabanya (HUN)
Füchse Berlin (GER)
Bjerringbro-Silkeborg (DEN)
CYEB Budakalasz (HUN)
SC Magdeburg (GER)
St. Raphael var Handball (FRA)
Tatran Presov (SLO)
Ribe-Esbjerg (DEN)

Dette blir krevende nok:
BM Logrono La Rioja (ESP)
RK Riko Ribnica (SLO)
KS Azoty-Pulawy SA (POL)
RD Koper (SLO

Her vurderer vi våre sjanser som «størst»:
Cocks (FIN)
Lugi (SWE)
Frainkin BM Granollers (ESP)

De øvrige lagene som spiller «playoff» har, som ØIF Arendal, kvalifisert seg fra kvalikrunde 2. Ingen av disse lagene kan møte hverandre. Alle lagene som er kvalifisert fra 2. kvalikrunde skal møte en av motstanderne som stått å «ventet», eller altså vært direkte kvalifisert til EHF-cupens «playoff».

I det spanske laget Granollers spiller ØIF Arendals målvakt fra forrige sesong, Cesar Almeida.