Se på denne flotte ØIF Arendal-supporteren! – ØIF Arendal

Se på denne flotte ØIF Arendal-supporteren!

Hun er riktignok snart 6 år, Natalie. Og kjolen er det hennes mamma, Sølvi Normann Kalseth, som har sydd. Men ØIF Arendal supporter er det ingen tvil om at hun er...

– Jenta som er avbildet i kjolen er min datter Natalie på snart 6 år, kjolen er egentlig bestilt til en annen jente. Det forteller «syersken», Sølvi Normann Kalseth.

Hun har sydd på hobbybasis siden 2009, litt sånn «av-på» hobby.

– Jeg er nok litt mer kreativ enn gjennomsnittet Jeg fikk i utgangspunktet bestilling på en kjole som skulle være halvt og halvt med rødt og sort. Det hender at jeg har litt andre ideer enn den som bestiller så da spør jeg om å utforme litt annerledes, og hun som bestilte denne var ikke vanskelig å be, kommer det lattermildt.

– Og selvfølgelig så hadde jeg ingen innvendinger mot å lage en supporterkjole for Øif da jeg selv er gammel håndball spiller, og har barn i hånballen.

Riktig nok er ikke barna i ØIF.

– Men det er selvfølgelig det laget vi heier på !! Jeg har en egen side på facebook med klær jeg syr, den heter Manias. 

– Og navnvalget er utifra de 4 personene som står meg nærmest og at det å sy ble en «mani» for meg, det kommer selvironisk.

Så drømmer du om et eget ØIF Arendal plagg? Hvorfor ikke ta kontakt:

Her er link til Manias facebook-side. Der kan du ta kontakt. Vi i ØIF Arendal gleder oss til å se deg i hallen i nytt antrekk!