Håndball og korsang på onsdag! – ØIF Arendal

Håndball og korsang på onsdag!

Har du ikke tenkt deg på håndballkamp mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen? Da bør du tenke deg om en gang til! For i tillegg til et forrykende oppgjør mellom storklubbene fra Sørlandet og Vestlandet, blir det korsang og håndball i en herlig miks. Solveig Andersen og hennes kor Divas, sammen med den eminente trompetisten Odd Bjørn Jensen, skal skape helt nye rammer for et håndballarrangement!

– Vi skal by på noen musikalske høydepunkter også, forteller prosjektleder Brit Aabelvik Johnsen. Det er hun som sammen med sin prosjektgruppe har jobbet frem «kor-konseptet». Og Brit tror det kommer til å ble mer enn håndballmessige høydepunkter.

– Solveig Andersen er bare fantastisk til å synge. Hun er en souldronning. En helt fantastisk stemme. Og sammen med koret kommer det til å bli aldeles fortryllende.

Brit gleder seg veldig. Og tror at «miksen» mellom håndball og kor blir helt fortreffelig.

– I tillegg til Solveig og Divas kommer også Odd Bjørn Jensen. En trompetist som virkelig er fantastisk. Han kommer til å bli koblet opp i musikkanlegget i Sør Amfi og skal by på noen spennende overraskelser. Jeg oppfordrer alle til å komme i Sparebanken Sør Amfi for å få med seg dette fortryllende samspillet mellom håndball og korsang.

Det er med andre ord ingen grunn til ikke å møte i Sparebanken Sør i onsdag. Kampstart er kl. 18.30.