Tror du på ØIF Arendal avansement i EHF-cupen? Her er lagene som venter! – ØIF Arendal

Tror du på ØIF Arendal avansement i EHF-cupen? Her er lagene som venter!

Vi er bare halvveis i 2. kvalikrunde. Hjemmekampen mot OCI Lions blir en tøff batalje. Ingen må la seg lure til å tro at jobben er gjort. Men skulle våre gutter holde unna i neste lørdags returkamp, da er det noen skikkelige "kanoner" fra Europeiske toppnasjoner som står og "venter".

I «playoff» runden venter det lag fra håndballnasjoner som Ungarn, Tyskland, Spania, Danmark og Frankrike. De fleste håndball-forstå-seg-påere vet at «playoff» runden er et virkelig trangt nåløye. Og det å ta seg til gruppespillet er en prestasjon i seg selv. Og særskilt om man gjør det den lange veien, helt fra 1. runde slik som ØIF Arendal har vært igjennom.

Samtidig så er premien om man lykkes «uendelig stor». Det å få spille i EHF-cupens gruppespill både i februar og mars er noe håndballspillere virkelig ønsker seg. 6 kamper mot fantastisk god motstand fra de absolutt største nasjonene. En mulighet til å bygge på seg internasjonal rutine som man bare får i de to store E-cupene. Champions League og EHF-cupen.

Her er det fulle og hele oversikten: