Seier 28-25 gir fantastisk utgangspunkt før returkampen i Arendal! – ØIF Arendal

Seier 28-25 gir fantastisk utgangspunkt før returkampen i Arendal!

ØIF Arendal førte det meste av kampen og ledelsen var ofte på både 3 og 4 mål. Men arendalittene kunne aldri slippe seg ned. Til det var hjemmelaget for godt. Og nettopp derfor var det nerve i kampen gjennom hele oppgjøret. Det var E-cup på sitt aller beste. Harde fysiske takling, varierende dommerprestasjoner og raske vendinger.

ØIF Arendal ledet kampen omtrent fra start til mål. Mye takket være fantastisk målvaktspill av Uros Tomic. Spesielt første omgang var han strålende. Og det var ikke vanskelig å se på han etter kampen, at dette gjorde godt.

– Nå er jeg glad. Veldig glad. Glad for laget, for klubben og jeg er veldig lettet på egne vegne. Jeg trengte en god prestasjon. Og er veldig glad for et fantastisk borteresultat.

En annen som strålte etter kampen ØIF Arendals hovedtrener – EHF Master Coach – Marinko Kurtovic. Han var svært fornøyd med de forberedelser som var gjort inn mot kampen.

– De kom akkurat med det vi hadde forutsett. Det var plan A hele kampen igjennom. Og jeg er strålende fornøyd med det arbeidet som Luka Panza (ØIF Arendals assistenttrener og rekrutt-trener) har gjort sammen med målvaktene, forklarer han med et smil over hele ansiktet. Helt tydelig fornøyd med både prestasjon og resultat.

Laurits Rannekleiv fikk mye juling inne på linja. Men det satte han pris på (!).

– Det er bare flott når det blir fysiske kamper. Sånn er E-cup. Og det liker jeg. Da kan vi ta igjen med samme mynt. Få lov til å gi noen «trykker» i vårt eget forsvar.

Men både Laurits og Marinko maner både egne lagkamerater og publikum til ikke å tro at denne kampen er over.

– Vi er bare kommet til pause. Det er ny kamp i Sør Amfi neste lørdag. Dette er ikke avgjort. Tror vi det, kommer vi til å ryke. Den fellen skal vi ikke gå i, kommer det fra duoen!

Imponert var de også over arenaens to eneste tilreisende ØIF Arendal-supportere. Anne Kristine Bjorbekk og Hilde Manneråk Birkeland. Jentene var rigget med både Svermen-flagg, bjeller og hørbar «innestemme».

– Det er fantastisk moro å se at vi har supportere som tar turen til slike kamper. Vi er imponert og jammen skal de vite at sånt betyr noe for oss som spiller ute på banen, kommer det fra Laurits. Mens Marinko nikker samtykkende. Og tilfører. – ØIF Arendal har de beste supporterne. Det er noe av det som gjør klubben unik.

Før returkampen, står det andre utfordringer å venter. For det er ikke lenge våre gutter kan hvile på dagens prestasjon. Allerede onsdag kommer FyllingenBergen til Sør Amfi. Og mens våre motstandere allerede kan starte forberedelsene til neste helgs returkamp, kan ØIF Arendal først gjøre det fra torsdag.