2. runde i EHF-cupen sendes «live» på våre Facebooksider! – ØIF Arendal

2. runde i EHF-cupen sendes «live» på våre Facebooksider!

Sårene fra Bækkelagetskampen er ferdig slikket. Nå ser vi fremover og gleder oss til EHF-cup i helgen. Og den gode nyheten er at ØIF Arendal Media følger laget til Nederland og skal sende flere reportasjer og viktigst av alt, "live"-sende, kampen. Lørdag kl. 19.30 sender vi kampen!

Det er første kamp i 2. kvalikrunde i EHF-cupen. Returkampen går i Sparebanken Sør Amfi neste lørdag. Også den kampen går så sent som 19.30.

Begge kampene skal du kunne følge på klubbens Facebook-sider «live».

Dersom ØIF Arendal klarer å slå ut OCI Lions er det rett til «playoff» for gruppespill i EHF-cupen. Et gruppespill som ØIF Arendal aldri tidligere har spilt i. En fantastisk treningsarena mot «knakende» gode lag fra håndballens toppnasjoner på herresiden.

Men først må altså OCI Lions slås ut. Deretter venter lag fra de største nasjonene også i «playoff». Så veien er lang, men den starter allerede førstkommende lørdag!