Fulle hus og stor stemning på oktoberfestival! – ØIF Arendal

Fulle hus og stor stemning på oktoberfestival!

ØIF Arendal er i utvikling på mange områder om dagen. En av dem som virkelig bidrar til det var gårsdagens oktoberfest-direktør Reidar Christensen. Fulle hus og en aldeles fantastisk stemning. Utsolgt både på før- og etterkamp arrangementet. - Dette var fantastisk moro, var festdirektørens egen oppsummering.

ØIF Arendal har tatt mål av seg å ha et tema på alle hjemmekamper. Og det finnes en prosjektleder for hver av kampene. Oktoberfestivalens prosjektleder, eller festdirektør om du vil, Reidar Christensen hadde sammen med sin prosjektgruppe gjort en aldeles fantastisk jobb.

Fantastisk mat og drikke. En musikals underholdning i verdensklasse som «løftet» taket mange ganger utover kvelden. Og med StandUp som fikk latterkulene til å gå «bølgen» i teltet var det ingen som ville hjem. Klubbens to buss-sjåfører ble stående arbeidsløse helt til oktoberfesten var slutt sånn nærmere kl. 23.30. Det feststemte publikummet ville bare ikke hjem!

I tillegg til «vanlig publikum» hadde både Sparebanken Sør, Nedig, Univern og Fargerike Christensen invitert både ansatte og kunder til arrangementet.

Neste temakamp er hjemmekampen mot FyllingBergen den 11. oktober. Da er det korkamp…. Men før den tid er det E-cup kamp også.