«Sjefen»: – Vi er klare til å slå «tilbake»! – ØIF Arendal
Marinko Kurtovic med sønnen William

«Sjefen»: – Vi er klare til å slå «tilbake»!

- Det var et forsmedelig nederlag i cupen sist uke. Det har vi lagt bak oss. Nå ser vi bare fremover og gleder oss til fantastisk kamp i en fantastisk Sparebanken Sør Amfi og med et feststemt hjemmepublikum, kommer det med "trøkk" fra hjemmelagets hovedtrener, Marinko Kurtovic. Han virker både full av energi, motivert og klar! Dessuten melder han om spennende utvikling på "skadefronten"!

– Det er veldig positivt at flere av spillerne nå er på vei tilbake. Sakte og sikkert går det mot bedre tider. Og det er vi glade for. Nå er alle litt innom trening. Det gir bedre treninger og større konkurranse i trening. Noe som gjør at alle er i utvikling. Denne konkurranse situasjon har vi manglet en lang periode.

Og jammen ser det ut som om det kan bli noen comeback i morgen.

– Det er fremdeles usikkert. Men både Jesper og Oleg kan komme til å gjøre comeback etter skadeopphold på fredag. Uros kommer tilbake etter sin «smell». Og David Rui vil være tilgjengelig.

Det ser med andre ord litt mer positivt ut enn det har gjort på en stund. Allikevel tror ØIF Arendal-treneren at det blir et tøft oppgjør.

– Det kommer til å bli en utrolig tøff kamp mot «ulvene» fra Halden. De har flere gode spillere på alle plasser. De har et fint konsept. De spiller håndball i høyt tempo.

– Men Sparebanken Sør Amfi er vår hjemmearena. Her skal vi styre. Det skal være vårt «fort». Ingen skal få poeng enkelt på Sørlandet. Nå håper vi på mye folk og stor stemning.