Klart for håndballfest i Sparebanken Sør Amfi! – ØIF Arendal

Klart for håndballfest i Sparebanken Sør Amfi!

Kl. 18.30 braker det løs i storkamp mellom Halden Topphåndball og ØIF Arendal. Og stemningen ser ut til å kunne bli god. Morsomt er det at alle 250 billettene til "oktoberfestivalteltene" før kampen er solgt. Men fortvil ikke. Klubben har et "etterkampen" arrangement. For kr. 200,- får du StandUp, musikk, buss til byen og 3 drikke. Billetter kan du kjøpe i hallen!

Det er med andre ord duket for en god stemning når håndballkampen starter. Og forhåpentligvis har publikum lyst til å sette en fantastisk ramme på toppoppgjøret.

– Jeg håper på et skikkelig trykk fra tribunen, forteller Marinko Kurtovic. At aller hjelper Svermen til å skape rekordstemning. Det trenger vi.

Arrangøren er spent og håper at det er mange som ønsker å bruke inngangen til helgen i Sør Amfi.

– Det er nok av billetter å få kjøpt, forsikrer Ole Aasen. Klubbens billettansvarlig. – Voksne billetter koster kr. 150,-, honnør kr. 100,- og barn kr. 75,- forklarer han.

For selv om det er utsolgt i teltene før kampen, er det masse plass i hallen.

– Ja, det er det, ler Ole. Vi sørlendinger har ikke lært oss å kjøpe billetter til håndballkamper på nett ennå. Så vi vet absolutt ikke hvor mange som kommer før kampen er i gang. Men vi håper at det er mange som har lyst til å bruke fredagen sammen med oss.

Så da er oppfordringen tydelig. Ta med deg alle dine venner og møt opp i Sparebanken Sør Amfi, senest kl. 18.30!