Alle i trening! – ØIF Arendal

Alle i trening!

Dagens treningsøkt var en av de virkelig oppløftende. For første gang denne sesongen var alle i trening! Og den største gladnyheter før fredag er kanskje at vår målvakt Uros Tomic var i trening. Litt smerter meldte han om, men det er håp om at han kan delta allerede i fredagens viktige kamp mot Halden.

Sesongoppkjøringen og innledningen på årets seriespill har vært preget av skader. Og riktignok er det ikke alle som vil være klare på en stund ennå, men svært gledelig var det å se til tilnærmelsesvis full spilletropp i trening på en gang!

Spesielt stor spenning knytter det seg til ØIF Arendals målvakt Uros Tomic. Keeperen skadet seg på trening i forrige uke. Og første konsultasjoner tydet på 3-6 uker ute av laget. Frem til skanning av kneet ble det også fryktet at bakre korsbånd kunne ha røket. Derfor var overraskelsen stor da han ble meldt treningsklar til dagens trening. Og nå ventes det spent på resultatene av økten. Blir han spille klar til fredag?

Jesper Munk er også i stor fart ut av skademarerittet. Og i full trening. Det vurderes om han kan spille en kamp med andre laget (2. divisjon) førstkommende helg. Det vil i så tilfelle være en først test på om han nærmer seg full restitusjon og er klar for større oppgaver innen rimelig tid.

Martin Lindell deltok også i endel balløvelser. Han virker virkelig «tent» og klar for å hjelpe klubben. Allikevel vil det nok ta en god stund til før den svenske storskytteren debuterer i den røde og sorte drakten. 

Oleg Macharashvili er nærmere spilletid. Han deltok også i dagens trening. Han var med i mange av de innledende treningsøvelsene. Utover i treningen endte han opp på «motsatt side» med endel alternative øvelser. Det blir spennende å se når Ukraineren er klar for spill igjen. Forhåpentligvis om ikke så lenge.