Fredagens motstander Halden rapporterte inn dommerne! – ØIF Arendal

Fredagens motstander Halden rapporterte inn dommerne!

Torsdag sendte fredagens motstander Halden Topphåndball ut en noe uvanlig pressemelding. Østfoldingene har rapportert dommerne fra cupoppgjøret mot Elverum inn til Norges Håndballforbund for dårlig oppførsel (!).

Hele pressemeldingen kan du lese på Haldens egne nettsider her 

Haldenserne var i likhet med hjemmelaget Elverum, ikke fornøyd med dommernes oppførsel kampen igjennom. Men det var en helt spesiell episode hvor dommerne, i følge Halden, kom med en krenkende uttalelse ovenfor klubbens oppmann.

Nå ligger saken til behandling hos Norges Håndballforbund.

Her er pressemeldingen:

Vi har i dag sendt en rapport til Norges Håndballforbund.

Grunnen til at vi har sendt rapport er at vi opplevde meget dårlig oppførsel fra dommerparet som dømte NM-kampen mellom Elverum og Halden onsdag 20.09.17.

Etter samtaler med Elverum i etterkant av kampen, bestemte vi oss for å følge opp saken med en rapport. Vi understreker at vi har Elverums fulle støtte i denne saken.

I rapporten har vi påpekt at dommerne hadde en generelt dårlig oppførsel under hele kampen. I tillegg har vi reagert sterkt på en episode der den ene dommeren kommer med en meget krenkende kommentar til vår oppmann. Noe vi ser på som helt uakseptabelt.

I rapporten har vi blant annet bedt om en offisiell beklagelse fra dommerparet.

Halden Topphåndball kommer ikke til å kommentere noe mer rundt denne saken før Norges Håndballforbund har offentliggjort hva de vil gjøre med saken.

For Halden Topphåndball
Mads Fredriksen
Daglig leder