Fredag: Klart for Halden og håndball-oktoberfestival – ØIF Arendal

Fredag: Klart for Halden og håndball-oktoberfestival

Eliteseriens 3. runde går hjemme mot Halden. Og kampen er flyttet fra søndag til fredag for å lage en skikkelig håndballfest både på og utenfor håndballbanen. Allerede kl. 16.30 åpner klubben "oktoberfest"-teltene. Der blir det grillbuffet og drikke før kampen og STANDUP og musikalsk underholdning etter kampen. Og det avsluttes med busser til byen rundt kl. 23.

– Billetter har vært åpen for alle våre sponsorer en stund allerede. På fredag ble billettene til publikum forøvrig lagt ut, forklarer ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

En billett som koster kr. 450,- inkluderer grillbuffet levert av Sigmund Rose og Castelle. I tillegg inkluderer den 3 stk drikke levert av en av klubbens sponsorer, Arendal Bryggeri. Den inkluderer underholdning. Det blir StandUp og ikke minst musikalsk stemningsmusikk. Og den inneholder buss ut av teltene og ned til sentrum. Dessuten får de som kjøper billett, gratis inngang til håndballkampen som del av «dealen». 

Kjøp billetter her

Omtrent slik ser programmet for kampen ut (forbehold om enkelte endringer):
16.30 Festivalteltene åpner
17.15 Sigmund serverer grillbuffet
18.20 Festivalområdet stenger – alle inn til kamp!
18.30 Kamp – første omgang
19.00 Festivalområdet åpner i pausen
19.15 Kamp – andre omgang
19.50 Festivalområdet åpner igjen (inkl. alkholservering)
20.30 StandUp v/Rune Høgvold
21.00 Underholdning ved Johnny Sandåker
23.00 Siste busser til byen
23.30 Festivalområdet stenger

Kjøp billetter her

– Vi håper på mange folk og god stemning. Og vi håper at vårt forsøk på å gjøre håndballkamp til en «happening» blir tatt i mot med entusiasme og positivitet. Det hadde vært veldig gøy om vi klarte å gjøre dette til en suksessfull tradisjon med mye folk og med stor stemning i hallen. Vi er spent på folks engasjement, avslører Per Carsten. 

Han kan fortelle at det også jobbes med flere temaer utover høsten.

– Det er Reidar Christensen i Fargerike Christensen som er prosjektleder for fredagens flotte arrangement – oktoberfestival. Han har gjort en strålende jobb. Og vi er utrolig glad for at han og flere andre prosjektledere til andre kamper, er med på å utvikle klubben og klubbens arrangementer på denne måten. Vi håper at det skal gjøre arendalitter og sørlendinger nysgjerrige nok til å valfarte til Sparebanken Sør Amfi.

Og nå håper både Reidar Christensen, Per Carsten og hele klubben på stor respons blant ØIF Arendals flotte fans, sponsorer og ikke minst supporterklubben Svermen.

Kjøp billetter her 

PS: Teltene åpner 16.30