Drømmer om å gjøre Sør Amfi helt rød og sort! – ØIF Arendal

Drømmer om å gjøre Sør Amfi helt rød og sort!

ØIF Arendal er i ferd med å ta Sparebanken Sør Amfi helt tilbake til klubbens "DNA". Nå drømmer de om å gjøre hele arenaen sort og rød. Og en av klubbens sponsorer, Reidar Christensen, jobber i herdig med gulvleverandøren for å gjøre klubbens hjemmearena helt unik i internasjonal håndball.

– Vi ønsker at alle som kommer til eller ser kamper fra Sparebanken Sør Amfi skal se «drømmen vår» når de opplever arenaen, forklarer klubbens arrangementssjef Per Carsten Michelsen. Sammen med nevnte Reidar Christensen jobber de for å få det til.

– Når du ser TV-bilder fra en fotball- eller håndballarena, må du forsøke å se på den lille skriften oppe i venstre hjørne på TV-skjermen eller etter beste evne forsøke å kjenne igjen stadion for å vite hvor du er. I fremtiden vil vi at folk som ser TV-bilder fra Sparebanken Sør Amfi, umiddelbart skal se klubbens «drøm». Og kanskje også bli endel av den.

I ØIF Arendal er man overbevist om at man på denne måten vil lage rammer rundt kampene som vil skape entusiasme hos spillere, sponsorer og publikum.

– #LittBedreHverGangViMøtes har blitt vårt mantra. Sånn vil vi at det skal bli litt hver gang vi spiller kamper. Og noen ganger kanskje litt mer enn litt også, kommer det lattermildt. 

Så gjenstår det å se om det spennende prosjektet lar seg gjennomføre.

Fotoshop illustrasjon utført av vår eminente medarbeider, Pål-Erik Aune Gundersen.