ØIF Arendal direkte på Handballtv.com og Agderposten! – ØIF Arendal
Illustrasjonsbilde. Foto: May Elin Aunli

ØIF Arendal direkte på Handballtv.com og Agderposten!

ØIF Arendal oppgraderer sendingene sine på HåndballTV og Agderposten.no!

Mange ser kampene i hallen, men også mange ser den i reprise eller supporter av andre lag som ser kampene på Handballtv.com. Det vil nå bli sendt fra tv studio våres både før og etter kamp. Cupkampen mot Runar i dag er intent untak her vil det bl.a være intervju med Marinko Kurtovic Trener på ØIF Arendal,  Bård Tonning trener Runar, André Jørgensen Hofstøl tidligere spilt på og Runar (2000–2003) og ØIF Arendal (2010–2015​). Jørn Magne Johannessen Sportslig leder i Runar skal også være med. Roger Meyer er hyret inn som studiovert og skal hjelpe til med handballtv.com sendingene våres.

Dette er noe å få med seg! Kl 18:00 på handballtv.com