120 elver ved Sam Eyde vgs vil gjøre ØIF Arendal bedre! – ØIF Arendal

120 elver ved Sam Eyde vgs vil gjøre ØIF Arendal bedre!

I skrivende stund sitter 120 elever ved Sam Eyde videregående skole i innovasjonscamp. Og oppdraget - hvordan gjøre ØIF Arendals arrangementer til en opplevelse du aldri glemmer?! ØIF Arendals sponsor J.B Ugland som selv har visjonen - stolthet i å utvikle, støtter innovasjonscampen med spennende premier!

ØIF Arendal trenger hjelp for å bli bedre. Og i dag kommer hjelpen fra spennende hold. 120 elever fra helt forskjellige linjer skal jobbe kreativt med nye ideer for hvordan ØIF Arendal skal «vinne» publikum fremover, gjøre kampopplevelsen uforglemmelig.

Elevene er delt inn i grupper av 4-6 personer. Og de beste ideene som skapes skal presenteres for et dommerpanel hvor både Norsk Topphåndballs daglige leder, Hein Barthold, klubben selv og klubbens populære supporterklubb, Svermen, skal være i juryen.

Først er det semifinaler før det skal kåres en endelig vinner.

Følg ØIF Arendal på SnapChat utover dagen. Der presenteres flere av forslagene.