Uavgjort mot Haslum i Nadderud Arena – ØIF Arendal

Uavgjort mot Haslum i Nadderud Arena

Andre eliteseriekamp mot Haslum i Nadderud Arena mot Erlend Mamelund & co ender uavgjort.

Haslum gikk kjapt opp i ledelsen og ledet 2-0. ØIF Arendal svarte umiddelbart ved August Baskår Pedersen og Sander Simonsen, 2-2. De første femten minuttene lå enten ØIF Arendal eller Haslum med ett mål foran. I det sekstende minutt svarte Laurtis Rannekleiv og skåret sitt første for dagen. Atten minutter spilt og Sondre Paulsen skårer sitt tredje for dagen og ØIF Arendal gikk dermed opp i ledelsen 7-6. Haslum svarte umiddelbart på neste angrep, 7-7.  Tyvefire minutter spilt og Laurtis Rannekleiv skårer sitt andre for dagen og ØIF Arendal i ledelsen 8-7. Haslum svarte også nå umiddelbart i neste angrep, 8-8. August Baskår skårer mål på galme trakter 9-8 til ØIF Arendal dette ble også resultatet til pause.

Laurits Rannekleiv skåret sitt tredje for dagen og ØIF gikk opp i ledelsen 11-10. Uros Tomic startet kampen for ØIF Arendal og gjorde sakene sine veldig bra i første omgang. Syv minutter spilt og Kaptein Eirik Heia Pedersen med sitt første for dagen. 12-2. Sondre Paulsen er som vanlig sikker fra syvmeteren og skårer sitt fjerde for dagen, 13-13! Eirik Heia Pedersen snur kampen for ØIF Arendal 14-13. Haslum svarte umiddelbart 14-14. August Baskår Pedersen dribler seg forbi gamle lagkamerater og skårer sitt tredje for dagen, 15-14 til ØIF Arendal. Anders Myhra skårer sitt første for dagen 14-16 til ØIF Arendal. August snapper opp ballen igjen og øker ledelsen for ØIF Arendal 14-17. Kenny Ekman kommer inn for sitt comback det varer kun i 10 sekunder før han får 2 minutter! Josip Vidoiv med sitt første for dagen og ØIF 18-15 ledelse atten minutter spilt. Haslum spiser mer og mer innpå og tjuveseks minutter spilt og stillingen er 19-19. Sondre Paulsen tujesyv minutter spilt. Kaptein Eirik Heia Pedersen stiger til værs og ØIF leder 21-20. Kampen endte uavgjort 21-21.