Haslum: – Vårt toppnivå er bedre enn ØIF Arendals! – ØIF Arendal

Haslum: – Vårt toppnivå er bedre enn ØIF Arendals!

Dagens seriekamp er også "deby" på hjemmebane i årets sesong for Haslum. Og hjemmelagets Stian Brevik er tydelig: - Jeg mener at vårt toppnivå er bedre enn deres. Og det gjelder for oss å vise det frem i dag, uttaler han til klubbens nettside før kveldens klassiske oppgjør.

Årets sesongpremiere gjorde Haslum unna i Trondheim. Imponerende seier med 30-26 mot Kolstad i Trondheim Spektrum. Haslums lag/målscorere i det oppgjøret var:

Haslums lag og målscorere: M. Søndenå 8, A. Røe 7, S. Brevik 4, T. Kristensen 4, V. Tennfjord 3, O. Lysgård 2, H. Åsheim, T. Tjemsland, R.H. Åmot, J. Reistad og N. Strickland.

Kampen i Trondheim inneholdt mye. Blant annet direkte rødt kort til Dominic Grimstad for en takling. Og Haslums kaptein, Anders Røe, brakk nesen.

Om ØIF Arendal-kampen i kveld har vi «sakset» litt fra hjemmelagets nettside:

– Kommer vi opp på vårt toppnivå, er stabile i prestasjonene og spiller godt som et lag, så skjønner jeg ikke hvorfor vi ikke skal vinne. Jeg mener vårt toppnivå er bedre enn deres, og det gjelder for oss å vise det frem i dag, slår Brevik fast.

Som ikke var helt fornøyd med egen prestasjon borte mot Kolstad i seriepremieren – tross fire mål på kontoen.

– Nei, jeg var ikke helt fornøyd med den kampen. Jeg bommet for mye, og jeg kan sikkert skylde på gode keepere og det der, men jeg mener selv at vurderingene jeg gjorde i skuddøyeblikkene var for dårlige; det er en del ting jeg vil gjøre annerledes mot ØIF Arendal i kveld, gliser han.

Tenker positivt

Og som avslører at han ikke har ofret skuddbommene mot Kolstad en tanke foran årets første hjemmekamp.

– Tenker man for mye på de negative tingene, blir man kanskje litt skadelidende av det selv. Tar man det positive fra kampen med seg, får man en slags «boost» inn i neste kamp. Det er iallfall min mening.

Sier Brevik, som naturlig nok har tatt med seg de positive tankene inn i ØIF Arendal-kampen. 

– Jeg liker å «showe» litt og satser på å score litt i kveld, sier Brevik med et lurt smil.

Hele saken kan du lese her

Her kan du lese hva Haslum skrev etter kampen mot Kolstad