Kristoffer Pedersen debuterte internasjonalt i EHF-cupen! – ØIF Arendal

Kristoffer Pedersen debuterte internasjonalt i EHF-cupen!

Kragerø/ØIF Arendal-talentet Kristoffer Pedersen fikk sin E-cup debut i gårsdagens EHF-cup oppgjør mellom HB Esch og ØIF Arendal. Og han får gode skussmål av ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic. - Kristoffer er en tøff gutt som har tatt mange steg i sommer. Han går rett inn i en internasjonal E-cup kamp i så ung alder uten noen som helst respekt for motstanderen. Det er imponerende.

Sin internasjonale debut til tross, hovedpersonen selv er helt rolig. – Jeg tenker ikke så mye på at det er E-cup kamp, forteller han på telefon fra Luxembourg. Nesten upåvirket av sin internasjonale debut.

– Jeg ser på det som en vanlig håndballkamp. Men er klart at når vi reiser nedover på onsdag, så blir forberedelsene inn mot kamp annerledes. Vi får tid til bare å tenke håndball i en lang periode.

ØIF Arendal reiste rekordtidlig for å forberede seg inn mot oppgjørene i Luxembourg. Onsdag ettermiddag fløy laget fra Kjevik og først lørdag og søndag går kampene.

– Det var virkelig moro å få mulighet til å prøve seg. Og det er klart at jeg synes det er kult å ha fått prøve seg i Europa. Ekstra moro er det selvsagt at vi vinner kampen. Jeg synes det var en bra laginnsats og at vi skal være fornøyd med å ha vunnet med fire mål. Det er bra.

Og om 14 dager spiller altså Kristoffer Pedersen 2. divisjonshåndball med Kragerø i Kragerøhallen. Det er kort mellom kontrastene for håndballtalenter på vei oppover! Kristoffer scoret to mål i sin debut. Et distanseskudd og en scoring fra 7-meteren.

Returkampen spilles allerede søndag 3. september kl. 18.00. Kampen sendes «live» på ØIF Arendals Facebook-sider.